Ajatuksia päivään…

(Kaikki tekstin linkit on samasta artikkelista)

***

Heipä hei ❤

No nyt on sitten joulu vilahtanut ohi, niinkuin kaikki muutkin päivät ja viikot. Seuraavaksi vuodenvaihde ja sen nopea vaihtuminen, siispä bye bye 2017.

Oma jouluni meni rauhallisesti ja puhdistuksella.. Ja melkeinpä sanoisin, että tämä oli oudoin ”mahatauti”, mitä minulla on ollut ja sekin, että sitä yleensäkään on.. No sehän alkoi tietenkin 21.12. talvipäivänseisauksena (21-12-portaali joka avautui päivänseisauksessa) ja torstai illan ja yön ajan kestänyt kuume koetteli rankaa ja niveliä. Siitäkin löytyi asiaa:

ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS

Kirjoittanut Tiffany Stiles

Olemme saavuttaneet merkittävän muutoksen päivänseisauksen jälkeen 21.12. Kaksi päivää ennen sitä kehoni alkoi kuumentua tai viilentyä dramaattisesti. Termostaattini saa harjoitusta joko lämmöstä tai ilmastoinnista. Jos sinullakin on tätä, se on oire DNA-korjauksesta ja -päivityksistä. Kun tämä jatkuu, uusia hermoratoja luodaan aivoihin, mikä lisää telepatiaa, kolmannen silmän näkyjä ja sielusisarten ja -veljien tunnistamista.

No, siis tätä ”suolenpuhdistusta” tuntui nyt kestävän 6 päivää.. Tai korjaan: 6 aamua. Mutta ei nyt pierasta ennenkuin.. varmistuu ;D Eli siis, voin vannoa, että minulla ei ollut ihan perus mahatauti, ennemminkin ärtyvän suolen oireyhtymä.. HEH! Eikös olekin mielenkiintoista, minä ja minun suolistoni 😀 Voi ei… Mutta normaaleja asioita, eipä siinä! Mutta siis silti joku tuntosarveni sanoo tämän olevan ”muuta” ja toki aion nyt myös parantaa ruokavaliotani tästä eteenpäin ja lisätä liikuntaa! ❤

Ei oikeastaan muuta ihmeellistä ole ollut.. Mitä nyt tuo huimaus, mutta se on helpottanut jo ennen joulua. Sitä tulee ja menee, mutta vain turvallisesti.. 😉 Siitäkin löytyi sananen:

Viimeaikainen huimaus jota monilla on ollut, on oire sisäisen merkaban pyörimisestä soluissa. Kun se pyörii nopeammin, keho kuumenee ja tapahtuu DNA:n parantumista, päivityksiä ja latauksia. Myös korkea soimisääni korvissa on tavallista, kun tätä tapahtuu. Kun tämä korkeampi värähtelytaajuus ankkuroituu uuden Maan kristalliverkkoon, kaikki tulee suurempaan tietoisuuteen korkeamman itsen kautta.

Kun lisää näitä moniulotteisia kykyjä tulee takaisin käyttöön, saatat tuntea pään – kallonpohjan – kihelmöivän energiasta, ja myös jalka- ja käsichakrojen. Sinulla saattaa olla ihottumaa ja syvää lihaskipua, kun loput vääristyneestä ohjelmoinnista puhdistuu.

http://luxonia.com/viestit/137-tiffany-stiles/6734-26122017-energiamuutospaeivitys

Niin tosiaan, tuo korvien vinkunakin on ollut melkoista viimeaikoina, itsellä enemmän nyt vasen ollut äänessä.

Noh, kaikki nämä jatkuu ja muuntuu, sen mukaan sitten vaan. Ainakin yritys on hyvä! Nyt ulkoilua, ennen päivän töitä..

Palaamisiin, Kauniita päiviä ❤

Katri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s