Ajatuksia päivään…

Tässä kun on tullut luettua viestejä ja katsottua muutamia videoita, liittyen vuoteen 2018, on niilläkin yhteinen teema. Meitä kehotetaan nyt alkamaan kuunnella sitä omaa sydämen ääntä, mitä se kuiskailee, mihin se meitä ohjailee.

Eli jos jokin asia saa rinnassasi hyvän olon tunteen ja innostuksen – Sitä kohti sitten vaan! 🙂 Vaikka et tietäisi asiasta muuta, kuin että se tuntuu hyvältä ja oikealta, niin se on korkeamman sydämesi tapa puhua sinulle. ”Anna mennä, älä mieti liikaa, kokeilisit edes…”  Siitä voi löytyä elämäsi tilaisuus. Liiat suunnitelmat eivät ole sydämen puhetta..

Ja näitä tilaisuuksia tuodaan meille sitten useita, mutta vain yhtä laatuaan, joten ollaanpas tarkkana ja kuunnellaan tuntemuksiamme tarkasti. 😉 Tämä vuosi opettaa meitä kuuntelemaan itseämme ja seuraamaan omia haaveitamme. Eli jos haluat päästä suht´helpolla, ole valmis myös olemaan kohteliaasti itsekäs. Liiaksi jos hyppelee muiden pillin tahtiin, alkaa oma elämä (ja sydän) sanomaan vastalauseita ja rankaksi käy askellus..

 

Joululahjaksi sain kauniin Ennkelirasian, jossa on kortit ja kirja -Enkelten Viisautta-. Joten ajattelin tästä nostaa lukijoille Tammikuulle2018  Enkelikortin ❤

LUOVUUDEN Suojelusenkeli – Mitä enemmän ilmaisen tunteitani, sitä paremmin luova energiani virtaa.

Luovuudellahan on lukemattomia muotoja, voit toteuttaa sitä sinulle sopivimmalla tyylillä, mikä tuottaa juuri sinulle iloa ❤ Sopii aika hyvin vuoden teemaan, eli oman sydämen ääni..

Niiiin ja nythän on täysikuu! Tänä vuonna 13 kertaa, nyt tammikuussa siis 2 täysikuuta. Saas nähdä minkälaista luovuutta se meissä pukkaa esiin 😉 Sitä myöten toivotan tunteikasta päivän/illan jatkoa ❤

Palaamisiin

Katri ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s