Ajatuksia päivään…

Nonni.. Taas sai vahvistusta omiin oloihinsa toisen kirjoituksista! 🙂 Kuten aikaisemmin kirjoitin joulunajastani ja ”mahataudista”.. Noh, arvasin ja huomasin, ettei se ihan normia ollut. Eli puhdistusta, puhdistusta.. Alla lisää ja tarkemmin. Samoin tuo huimaus on ollut kaverina jo pidemmän aikaa, välillä huomaamattomana, välillä ei… 😀 Mutta ei hätää, kaikki hyvin, kunhan ei tarvi autolla kauheasti ajella (eihän mulle enää olekaan autoa..). Ja niin paljon samoja oireita, eli tekstilainaus tässä:

MAAILMOJEN EROAMINEN JA ELÄMÄÄ 11-ENERGIOISSA

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)
31.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

…Ensin kuitenkin joitain vuoden lopun ylösnousemus- ja ruumiillistumisprosessin sivuvaikutuksia, jotka ovat olleet melko ankaria marras- ja joulukuussa.

Kummalliset unet – Paljon unia kaikenlaisista asioista, ihmisistä ja tilanteista, ja suurimmassa osassa niistä ei ole paljon tolkkua. Alitajunta on ikään kuin nopeassa puhdistusmoodissa, koska näiden vanhan ja alemman maailman ongelmien aikaraja on saavutettu.

Jäätävä sisäinen kylmyys – Voimakkaan sisäisen kylmyyden lisääntyneet jaksot. Tämä fyysisen kehon sisäinen jäätävä kylmyys liittyy siihen, että pudotat nopeasti lisää tiheyttä, mikä merkitsee, että siirryt ja ylösnouset vähän lisää energeettisesti ja värähteellisesti ja ruumiillistat enemmän uusia valoenergioita fyysisesti. Otan sisäisen jäätävän kylmyyden koska tahansa mieluummin kuin sisäiset kuumat aallot!

Pyöriminen eli huimaus – Pään sisäisten pyörimisjaksojen lisääntyminen. Kaikki on ok niin kauan, kun ei käänny liian nopeasti tai toistuvasti. Käänny hitaasti, kun sinulla on tätä sivuvaikutusta tai päädyt naama edellä seinään tai lattiaan!

Ylenpalttinen … jätteenpoisto – Minulla ei ole koskaan ollut rohkeutta jakaa julkisesti tätä viehättävää sivuvaikutusta, mutta rohkaistuin kiitos Lisa Reneen, joka oli rohkea ja teki sen joulukuun 2017 artikkelissaan Energialoiset, joka on hyvin sopiva vuodelle 2017.

”Kaikki energiatyöntekijät saattavat huomata, miten paljon enemmän sisältöä prosessoidaan ulostettaessa, ja oivaltaa, että koko jätemäärä ei tule siitä, mitä syödään. Monet meistä prosessoivat luonnostaan vanhentunutta tai negatiivista energiaa, joka poistetaan suoliston kautta, ja tämä on totta monilla verkkotyöläisillä.”

Siunausta, Lisa Renee, rohkeudestasi kertoa avoimesti tästä muuntamistaidosta, joka monilla meillä on, minä mukaan luettuna. Joku lähetti minulle hiljattain sähköpostia ja sanoi toivoneensa, että olisi ostanut varastoon vessapaperia vuosia sitten. Ihan oikeasti! Meillä on ollut humoristista sähköpostikeskustelua muutamien ihmisten kanssa tästä kyvystä ylenpalttiseen kakkaamiseen – päivittäin paljon enemmän, mitä on fyysisesti laitettu kurkusta alas, Lisan mainitsemista syistä. Ja monet teistä eivät ole täysin uskoneet, että negatiivisuuden ja tiheyden muuntamisprosessi tehdään itse asiassa fyysisen kehomme kautta.

Korkean sydämen laajentuminen – Enemmän voimakkaita jysäyksiä, tömäyksiä ja laajentumista koko korkean sydämen (kateenkorva) alueella ylärinnassa. Tätä seuraa usein, vaan ei aina, muutama päivä yli-itkuisuutta mitä yksinkertaisimmista asioista. Korkean sydämen laajentuminen on yleinen sivuoire, kun on ruumiillistanut enemmän korkeampaa itseä/jumalaista lähdettä jne. Ei pelkoa, tältä usein tuntuu tilan tekeminen fyysiseen kehon uuden majoittumiseksi.

Lisääntynyt paine ja kipu päässä – Jatkuvaa intensiteettiä päässä/kallossa joka kerta, kun ruumiillistat lisää uusia korkeamman taajuuden valoenergioita. Näen tämän enemmän korkeampien energioiden virtaamisena päälaen kautta korkeaan sydämeen ylärinnassa, mikä aiheuttaa usein myös painetta selkärangan tietyille alueille näissä paikoissa ja/tai muissa elimissä siinä lähellä. Rentoudu siihen, päästä irti ja avaudu ruumiillistaaksesi enemmän. Huuhtele ja toista – uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.

Näkyjen lisääntyminen – Lisäliikkeiden näkeminen (selvänäköisesti, korkeammalla näkökyvyllä jne.) muista olennoista, energioista, entiteeteistä ja vastaavasta. Paljon liikettä ja muutosta tapahtuu ja on tapahtunut jonkin aikaa, mutta koska maailmojen fyysinen eroaminen on tapahtunut joulukuussa 2017, on luonnollista nähdä lisääntynyttä liikettä ja muita siihen liittyviä ”poikkeamia”. Taaskaan ei pelkoa, tapahtuu pelkästään massiivisia muutoksia, ja se jatkuu pitkin vuotta 2018.

Sisäkorvan soiminen – Tästä on tullut melkein tavallista tässä kohtaa. Kun kuulet tuota jatkuvaa sisäkorvan soimista, se indikoi, että olet enemmän uusissa energioissa ja sinua muutetaan ja kehitetään monilla tavoilla niiden vuoksi.

Näiden lisäksi on tietysti muita sivuvaikutuksia, mutta nämä ovat olleet joitain yleisimmistä vuoden 2017 toisella puoliskolla….

Lähde: http://luxonia.com/viestit/99-denise-le-fay/6747-31122017-maailmojen-eroaminen-ja-elaemaeae-11-energioissa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s