”siivoukset” jatkuu..

Nyt on sitten flunssa ollut siivoamassa kroppaa.. Melkoista puhdistautumista ollut tämän vuodenvaihteen molemmin puolin. Siispä roskat ulos ja keveys tilalle! Samaa vähän suunnitellut asunnossani; turhat kalusteet ja ei-sopivat pois ja tilaa sopivalle, tai vain TILAA! 🙂 Inventaarion aikaa siis taitaa olla, sisäisesti ja ulkoisesti, ihan yleisestikin!

Ei muuta kun hyviä siivouspäiviä ❤

PS. Vanhan säilyttäminen tyylillä –Jos minä joskus vielä tarvitsen-, alkaa tulla nyt myös päätökseen. Vie se nyt vain sinne kierrätykseen tai muuhun vastaavaan. Ehkä joku muu tarvii nyt juuri sellaista! Ja ihmissuhteisiin liittyvissä vanhan taakse jättämisestä… No vähän sama meininki 😀 Eli ”Vie se nyt vain sinne kierrätykseen tai muuhun vastaavaan. Ehkä joku muu tarvii nyt juuri sellaista!”

No toivottavasti olet varusteltu huumorilla 😉 Ei ehkä ihan noin radikaalia toimintaa ihmisten kesken, mutta ei totuus kaukana ole, voisihan tuon sanoa viisaamminkin. Kuten lyhennettynä; Kaikella on Tarkoitus! ❤

Liika miettiminen  ei myöskään aina ole ratkaisu, se vain vaikeuttaa ja pitkittää prosessiamme… Joskus on vain toimittava!!

Tsemppejä Siivouksiin, henkisiin ja fyysisiin <3<3<3

<3: lla Katri

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s