Ajatuksia päivään…

..Ja taas tuli varmistuksia toisten kirjoituksista! (Nyt Sandra Walter)

KULMINAATIOPISTEITÄ – UUDEN KUUN JA PIMENNYKSEN TRANSFORMAATIOT

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)
9.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta, rakas valoheimo.

Olemme seitsemän pyhän viikkomme huipentumassa, jonka viimeistelee uusi kuu keskiviikkona 17.1. klo 4.18 (Suomen aikaa). Tämä on ollut hyvin transformoiva käytävä, joka valmisteli meitä kollektiivisesti vuoden 2018 energiamuutoksiin. Pane merkille, miten energia muuttuu seuraavan viikon kuluessa. Olemme tulossa ulos syvällisen itsetutkiskelun, henkilökohtaisen muutoksen ja globaalin vapautuksen jaksosta. Nyt näemme ylösnousemuksemme seuraavat vaiheet edessämme. Tuntekaa näitä upeita ja todellisuutta muuttavia taajuuksia, rakkaat.

Kestimme vanhan itsen, alempien kehityskaarien, uskomusjärjestelmien, geneettisten perheleimojen ja sielumonadien kosmisen muistin kollektiivisen ja henkilökohtaisen muuttamisen. Massiivista akaasian puhdistamista monilla, myös niillä jotka tunsivat olleensa valmiita, kun kollektiivisia alitajuisia tiedostoja vapautettiin takaisin Lähteeseen.

Tätä tapahtuu globaalisti solutasolla tulevan valotason vaikutuksesta. Tästä syystä hyvin monet ovat olleet sairaita, pahoinvoivia tai heillä on ollut epätavallisia terveyshaasteita kuluneiden seitsemän viikon aikana. Alkuvaikutukset olivat voimakkaita, ja puhdistaminen on jatkuvaa, kun energiat kiihdyttävät jakautumista. DNA kirjoittaa yli vanhoja formaatteja ja reagoi puhdistamiseen sisältämällä uusia valokoodeja, jotka estettiin aiemmin. Nämä taajuuspohjaiset uudelleenkirjoitukset ravistelevat irti vanhaa. Olkaa uutteria myrkynpoistossa ja puhdistamisessa ja ohjatkaa mentaali/tunne/fyysistä tasoja tarvittaessa.

Sydänkeskus laajenee, kun eetterileimoja häviää solumuistista. Selviytymismekanismien on antauduttava korkeavärähteiselle toiminnalle, jotta voidaan resonoida tässä nyt-hetkessä avautuvien kristallipolkujen kanssa. Siunausta kaikille, jotka ovat valmiita olemaan haavoittuvia ja aitoja ja pitämään sydämensä avoimena ja neutraalina toisille tämän prosessin aikana.

Eli voin sanoa, että on kyllä ollut enemmän sairastelua itsellä, kuin yleensä.. Putsausta, putsausta! Alkaa jo kyllästyttää.. Terveyden arvostus on taas huipussaan! 🙂 Tästä flunssasta kun vielä toipuu kokonaan, niin YES! Nyt onkin pari päivää ollut lievää pahoinvointia, mutta siedettävällä tasolla onneksi. Ja on kyllä tullut oltua kotona useampi viikko itsekseen, rauhassa.. Eikä ole oikein huvittanut mikään.

Nyt on tullut pintaan ajatuksia ja haluja, mitä elämältä tahtoo. On siis tullut pohdiskeltua jonkin verran 🙂 Aito ilo ja elämykset on olleet kadoksissa ja katveessa jo useita vuosia. Nyt aion saada ne elämääni, Kiitos! Haluan nähdä maailmaa, Suomeakin! Keinot siihen ilmentyy jollain tavalla… ❤ Kiitos Universumiin ❤

Myös henkinen kasvu ja -kyvyt ovat olleet Haluan Lisää-listalla. Niitäkin siis tulossa, uudistettuna! Tämä vuosi saattaapi olla, tai ON aikas, siis TODELLA hieno! 🙂

Viime yön unesta vielä! Johon heräsinkin ja oli pakko googlettaa… No ensin oli jotain pahaa unta, johon osittain heräsin, mutta sitten sain tekstin näkökenttään, jota aloin jo siinä unen rajamailla miettimään. Se oli siis selkeästi näin:

RIDDICKIN AIKAKIRJAT

No siis joo, elokuva.. Olen jonkun osan niistä nähnytkin, mutta eivät ole lempielokuviani.. Paitsi nyt on kyllä katsottava! Ja eipä olisi ensimmäinen kerta, kun unimaailmassa teen Valon työtä ja poistan pahaa.. Hmmm, uskon niin.

Ja kommentoida saa, mitä ajatuksia herää? Onko ollut samantyylistä?

Löytyi leffan traileri:

 

Kiitos tällä erää ja palaamisiin

Katri ❤

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s